Ontdek

De mogelijkheden

Verjaardag vieren

Vier bij ons uw verjaardag! Of het nu om een klein of groot gezelschap gaat, wij organiseren het graag voor u. Bespreek met ons uw wensen en wij maken een passende offerte.

(Lunch) vergadering

Tijdens uw vergadering verzorgen wij graag uw lunch. Dit kan op locatie, maar ook in het Grand café. Denk bijvoorbeeld aan huisgemaakt soep, diverse luxe belegde broodjes,  zuivel van Kloas in 't Hof, verse jus d'orange en afsluiten met een kopje koffie of thee. Dit  voor € 9,50 per persoon. Uiteraard kunnen wij de lunch aanpassen naar uw persoonlijke wensen.

Dagvergader-arrangement

Binnen Carinova zijn er verschillende ruimtes om in alle rust te vergaderen. Onderstaand vergaderarrangement bieden wij aan:

- koffie/thee, koekjes, plat/bruisend water en pepermunt tijdens de vergadering

-tv scherm en flipover aanwezig in de vergaderruimte

-luxe broodjeslunch in het Grand café of in de ruimte zelf

Bovenstaande arrangement bedraagt € 24,50 per persoon.

Receptie / jubilea

Een kroonjaar vieren of een (huwelijks)jubileum? Dat kan ook bij Grand Café Sint Jozef. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Het Grand Café  is een ideale locatie om een (in)formele borrel te organiseren. Onderstaand een voorbeeld van een borrelarrangement. Uiteraard ook aan te passen naar uw wensen.

-diverse frisdranken, vruchtensappen, rode/witte/rosé wijn en bier

- notenmelange, gemarineerde olijven, droge worst en overjarige kaas van Kloas in 't Hof, toastje met zalm en eiersalade, jalapeno gevuld met kaas, bitterballen met Deventer Stadsmosterd.

Bovenstaande arrangement bedraagt € 14,50 per persoon. Gebaseerd op een duur van anderhalf uur.